Icon

Услуги за ремонт

окачени тавани и гипсокартон лепене на плочки и камък топлоизолация шпакловка боядисване зидария кърти, чисти, извозва ел. услуги вик

Цени

ОКАЧЕНИ ТАВАНИ И ГИПСОКАРТОН

Тип услуга Цена Допълнителна информация
Окачен таван от гипсокартон на единична скара 30лв./ м² Подходящ за скриване на инсталации и създаване на различни форми на тавана
Окачен таван от гипсокартон на двойна скара 35 лв./м² Двуслоен дизайн за по-голяма сатбилност
Монтаж на уплътняваща лента за профили за звукоизолация 4 лв./м² Монтирайте уплътняваща лента върху профилите за звукоизолация, осигурявайки по-ефективна защита от шум
Растерен таван 10 лв./м² елегантен и текстурен дизайн, подходящ за добавяне на измерение и стил в интериора.
Лепене на гипсокартон 24 лв./м² бърз и здравословен метод за монтаж, осигуряващ стабилност и гладко покритие.
Шпакловка на гипсокартон с лента 6 лв./м² изглажда повърхността и предотвратява фугите, осигурявайки перфектен завършек.
Таван в баня до 4 м² 200лв./бр. влагоустойчив и функционален дизайн за малки бани, подчертаващ хигиената и елегантността.
Таван в баня с осветление (до 4 м²) 300лв./бр. компактно и функционално решение, съчетаващо стил и практично осветление в ограничено пространство.
Декоративни тавани Цена при запитване стилни и иновативни дизайни, добавящи естетика и характер към интериора.

Цени

ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ И КАМЪК

Тип услуга Цена Допълнителна информация
Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес 28 лв./м² здраво и прецизно закрепване на плочки за издръжливи и естетични повърхности.
Надеждно закрепване за здрави и естетични повърхности. 32 лв./м² стилно и създаващо визуален ефект, подчертаващо индивидуалността на повърхността.
Фаянс за кухня 55 лв./м² практичен и естествено изящен избор за защита на стените от влага и лесно почистване.
Монтаж на готов праг 80 лв./бр. бърз и лесен начин за завършване на подовата облицовка, осигуряващ стабилност и довършен вид.
Изграждане на праг 180 лв./бр. осигурява стабилна и функционална връзка между подовите настилки, подчертавайки издръжливост и стил.
Фугиране 5 лв./м² завършващо докосване за сглобяване на плочи, осигуряващо естетика и защита от влага.
Лепене на цокъл без лайсна 15 лв./л.м. минималистичен и чист дизайн, придаващ завършен вид на стените и подовете.
Лепене на цокъл на лайсна 20 лв./л.м. практичен и стилен начин за завършен вид, съчетаващ функционалност и естетика.
Фриз за стена и под 16 лв./л.м елегантен детайл, допълващ интериора и подчертаващ стиловата изразност.
Монтаж на плот под прозорец 24 лв./л.м практично и естетично решение за използване на пространството около прозореца.
Под с наклон в баня 400 лв./бр. функционално и водоустойчиво решение, осигуряващо отцеждане на вода и лесно почистване.
Подготовка на стени за лепене на плочки, мазилка и вар 15 лв./л.м важен етап преди лепенето на плочки, включващ мазилка и вар, за гладка и здрава повърхност.
Лепене на гипсокартон и шпакловка с мрежа и теракол 32 лв./л.м устойчива конструкция, използваща мрежа и теракол за гладък и здрав завършек.
Изрязване на отвор в плочка 12 лв/бр. точно и прецизно създаване на отвор за интеграция на плочката в дадено пространство.
Монтаж на ревизия 25 лв/ бр. практично и функционално добавяне на достъп до инсталации, осигуряващо удобство при поддръжка и проверка.
Монтаж на преходна лайсна 10лв/л.м ефективно и стилно съединение между различни настилки, осигуряващо завършен и изглеждащ интериор.
Лепене на плочки на тераса до 5 м2 400лв/бр. бързо и здравословно решение за издържлив и естетичен под на открито.

Цени

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Тип услуга Цена Допълнителна информация
Стиропор 5см 18кг плътност с бяла мазилка 42 – 49лв./м² изолационно и декоративно покритие с оптимална плътност.
Каменна вата 5см 120кг плътност с шпакловка с мрежа и бяла драскана мазилка цена след оглед стилно и създаващо визуален ефект, подчертаващо индивидуалността на повърхността.
Фибран 5см 32кг плътност 45 лв./м² висококачествен топлоизолационен материал, подходящ за ефективна топлоизолация на стени, подове или тавани.
Външна топлоизолация на балкон с 5см стиропор до 8м² 650 лв./бр. компактно и ефективно решение за подобряване на изолационните характеристики на балкона.
Монтаж на водобран 25лв/л.м закрепване на защитен слой, предпазващ от влага и осигуряващ водоустойчивост в сградата.
Монтаж ъгъл с мрежа 10лв/л.м здраво и структурно решение за защита на външни и вътрешни ъгли от напукване и деформации.

Цени

ШПАКЛОВКА

Тип услуга Цена Допълнителна информация
Гипспова шпакловка 6 лв./м² универсален материал за поправка и изглаждане на повърхности, предоставящ гладък и естетичен завършек.
Шпакловка на таван с мрежа и гипсово лепило 7 лв./м² здравословно и устойчиво решение за гладко и издържливо покритие.
Шпакловка на стена с мрежа и гипсово лепило 6 лв./м² здраво и структурно покритие, предпазващо от напукване и осигуряващо гладък завършек.
Фина шпакловка на стени с шитрок 6 лв./м² изключително гладък и перфектен завършек, подчертаващ безупречната повърхност.
Фина шпакловка на таван с шитрок 6 лв./м² изискан завършек, придаващ гладкост и перфектен вид на тавана.
Шпакловка с теракол 5 лв./м² ефективно запълване на неравности, осигуряващо гладък и стабилен финален слой.
Грундиране 2 лв./м² подготовка на повърхността за боядисване или покритие, подобряващо адхезията и устойчивостта.
Шлайфане 2,50 лв./м² процес на изглаждане на повърхности с шлифовъчен материал, постигайки фин и гладък завършек.
Монтаж на ръбохранители 5 лв./ л.м закрепване на защитни елементи, предпазващи ръбовете на повърхностите от повреди и износване.
Запълване на улеи след полагане на кабели 3 лв./ л.м осигурява еднакъв и гладък профил на повърхността, предотвратяващ издигане и улесняващ последващата обработка.
Обръщане на прозорци и врати 28 лв./ л.м преориентиране на отварянето, подобряващо удобството и функционалността на структурите.

Цени

БОЯДИСВАНЕ

Тип услуга Цена Допълнителна информация
Боядисване с латекс едноцветно, стени и таван в един цвят 4 лв./м² едноцветно покритие на стени и таван, създавайки хармония и еднакъв фон в интериора.
Боядисване с латекс двуцветно, стени в един цвят, таван бял 5лв./м² стени в един цвят, таван в бяло - стилно и контрастно оформление, подчертаващо пространството.
Боядисване с латекс трицветно, стените два цвята и таван бял 5лв./м² стените в два цвята, а таванът в бяло - креативно и разнообразно оформление, добавящо живот в интериора.
Сваляне на тапети 4 лв./м² премахване на облицовката от стени, предвиждащо подготовката за нов декоративен завършек.
Боядисване на входове, в зависимост от основата на стените и таваните 350 лв./на етаж подбор на бои в зависимост от основата на стените и таваните, създавайки хармоничен и стилен входен интериор.
Куфар от гипсокартон за прикривОтсичанеане на тръби 2,50 лв./м² дискретно и функционално решение, подобряващо визуалния аспект на интериора.
Грундиране преди латекс 5 лв./м² важна подготовка, подобряваща адхезията на боята, осигурявайки равномерно и устойчиво покритие.
Изстъргване на постна боя 4 лв./м² отстраняване на стария покрив, подготвяйки повърхността за ново боядисване или облицоване.
Начукване на блажна боя 7 лв./м² процес на ударно отстраняване на старият слой боя, преди приложение на ново покритие.
Боядисване с блажна боя 60 лв./бр прилагане на боя с уникален, матов и текстурен завършек, придавайки интересен визуален ефект на повърхността.

Цени

ЗИДАРИЯ

Тип услуга Цена Допълнителна информация
Зидария с тухла 4ка 14лв/м² изграждане на структура от тухли с размер "4-ка", образувайки стабилна и издръжлива стена или строителен елемент.
Зидария с тухла 1ка 16лв/ м² за построяване на стени или други строителни елементи, предоставящи разнообразни възможности за дизайн и конструкция.
Зидария с газобетоен под 17см 18лв/ м² изграждане на структура от газобетон с дебелина 17 см, предоставяща лекота и добра топлоизолация.
Зидария с газобетон над 17см 20лв/ м² строителство с газобетон, предоставящ по-голяма дебелина за по-добра топлоизолация и звукоизолация.
Зидане на тераси до 4л.м. 300лв/бр. конструиране на терасна структура с оглед на издръжливост и функционалност в ограничено пространство.

Цени

КЪРТИ, ЧИСТИ, ИЗВОЗВА

Тип услуга Цена Допълнителна информация
Къртене на плочки – фаянс или теракота 4лв./ м² премахване и изваждане на керамични плочки, подготвяйки повърхността за ново облицоване или ремонт.
Къртене на бетон 80лв./ куб.м изваждане и демонтаж на бетонни конструкции, предвиждащо подготовката за нови строителни проекти или ремонтни дейности.
Къртене на тухла 15 лв./куб.м премахване и разрушаване на тухлени структури, често извършвано преди реконструкция, ново строителство или реновация.
Демонтиране на мивка 100лв отстраняване и изваждане на санитарно оборудване, подготвяйки пространството за нова мивка или ремонтни дейности.
Къртене на тоалетна 150лв. изваждане и демонтаж на санитарното оборудване и структурите в тоалетната, преди реновация, ремонт или ново строителство.
Натоварване+извозване след оглед процес на товарене на материали или отпадъци в превозно средство с цел тяхното преместване или изхвърляне.

Цени

ЕЛ. УСЛУГИ

Тип услуга Цена Допълнителна информация
Смяна на ел. табло до 8 позиции 140лв./бр. често свързано с подобрения в електрозахранването или разширение на електрическата система.
Монтаж на ключ или контакт 5лв./бр. инсталиране и връзване на електрически ключ или контакт в електрическа система за контрол на светлина, уреди или други електрически устройства.
Демонтаж на ключ или 2лв/бр. премахване и отстраняване на електрически ключ или контакт от електрическата система, обикновено предвид ремонт или подмяна на устройствата.
Точка до 3 м 15лв/бр. (гнездо, контакт) на разстояние до 3 метра от източника на захранване или друга референтна точка.
Точка над 3 м 6 до 8 лв. на л.м. (гнездо, контакт) на разстояние повече от 3 метра от източника на захранване или друга референтна точка.
Монтаж на стандартно осветително тял (аплик, тип плафон) 24лв/бр. инсталиране и връзване на обичайно осветително устройство, като аплик или плафон, често включващо лампа или светодиодна технология.
Монтаж на стандартен полюлей 40лв./бр. инсталиране и връзване на обичайно осветително устройство, предназначено да се закрепи от тавана и обикновено състоящо се от подвес, арматура и лампа.
Отвързване на ел. част за бойлер 40лв прекъсване на електрическата връзка, свързана с бойлера, например при разглобяване, ремонт или подмяна на части. За безопасност, преди този процес трябва да бъде изключено захранването.
Изграждане на ел. инсталация за луничка (пробиване на отвор и окабеляване) 10лв/бр. монтаж на контакт, ключ или други електрически устройства, според нуждите на луничката.
Монтаж на стандартна луничка (ф-68 мм) 6лв/бр. монтаж на механизми за заключване или други аксесоари, които съпътстват луничката.
Смяна на бойлерно табло 50лв./бр. изключване на захранването, отваряне на бойлерната камера, изваждане на старото табло и монтиране на новото.

Цени

ВиК

Тип услуга Цена Допълнителна информация
Подмяна на стари водомери 40 лв./ бр. отстраняване на старите и инсталиране на нови водомери с необходимите връзки.
Инсталация на бойлер 120 лв. монтаж на отоплително устройство за подгряване на вода, включително свързване към водопроводната и електрическата система.
Вертикален щранг за вода 200 лв. инсталиране на вертикален тръбен проводник за транспортиране на вода в системата за водопровод.
Вертикален щранг за канал 180 лв. инсталиране на вертикален тръбен проводник за отвеждане на канални води в системата за водоотвеждане.
Инсталация на моноблок 60 лв. монтаж на едноцелно санитарно устройство, обикновено тоалетна, което включва всички компоненти в един блок (чиния и сгъваем резервоар).
Инсталация на вградено казанче 150 лв. поставяне и свързване на водосъдържател, който е вграден в стената, често използван за интегриране с тоалетни.
Инсталация на санитария 35лв./бр. монтаж на санитарни уреди като тоалетна, мивка, душ, вана и други в банята или кухнята, включващ свързване към водопровода и канализацията.
Инсталация на батерия 35лв./бр. поставяне и свързване на водоструйно устройство, обикновено за ръцете или кухненска мивка, към водопровода.
Монтаж на душ батерия 40 лв./бр. поставяне и свързване на устройство за контрол на температурата и потока на вода в душ кабината.
Монтаж на сифон 30 лв./ бр. поставяне и свързване на устройство за оттичане на вода, често използвано под мивка или вана.
Изграждане и ремонт на водопровод цена след оглед инсталиране и отстраняване на тръбопроводна система за подаване и оттичане на вода.
Изграждане и ремонт на канализация цена след оглед монтаж и поддържане на система за отвеждане на отпадъчни води и отпадъци от сградата.